Я просто не можу не відкрити вам історією, яка пригодилася з мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса замовила, щоб як кулінарний експерт зробила щось неймовірне на великої події. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала гортати ідею серед Google і... о боже!. Промучилася цілісних одну з половиною години свого життя, переходячи від сайту на черговий кулінарний портал! Перші варіанти були занадто для професіоналів, інші - із дивними компонентами, ще кілька - з тоннами реклами. Та ось як грім серед ясного неба я мені спало на думку щодо цей дивовижний сайт й всього лише за 5 хвилин знайшла - той самий рішення! Рецепт виявився до безтями простим, що в результаті навіть юна ще дуже молода помічниця змогла мені стати справжнім підручним. Наприкінці наша команда створили дивовижний кулінарну феєрію, що виявився справжнім успіхом свята. І ось вам результат усі мої вже заздрісні друзі не дають мені проходу з питаннями: "Де ти знайшла такий собі неймовірно класний рецепт?"
Каталог рецептів
Для людей, хто іноді намагається експериментами на кухні, проте ненавидить неохайність серед приготуванні!
Moderadores: Formatex4, Juanp17