Для кулінарів, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, проте не терпить безлад під час роботи в кухні вдома!

Aquí se puede hablar de todo lo que se quiera

Moderadores: Formatex4, Juanp17

TiffanySop
Nuevo
Nuevo

Для кулінарів, хто зазвичай цікавиться експериментами на кухні, проте не терпить безлад під час роботи в кухні вдома!

Mensaje por TiffanySop »

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що трапилася у мною минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса захотіла, щоб ваша покірна слуга зробила дещо особливе на великої події. Я, звичайно, розпочала шукати рецепт у мережі і.... Втратила аж одну з половиною години марних пошуків, стрибаючи із ресурсу на сайт! Перші рецепти виявилися занадто для професіоналів, декілька - з дивними інгредієнтами, треті - з купою банерів. А як грім серед ясного неба я мені спало на думку про цей ресурс і просто за 5 хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Ця знахідка був так покроковим, що в результаті навіть моя 12-річна доця змогла молодій допомогти. В результаті наш тандем зробили чарівний солодкий шедевр, що став ідеальним успіхом дня народження. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі подруги не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ви знайшла цей диво такий просто бомбезний рішення?"
Сайт
Responder