Для всіх, хто намагається приготуванням, а не хоче мати справу з бардак на кулінарії!

Aquí se puede hablar de todo lo que se quiera

Moderadores: Formatex4, Juanp17

JayneTwift
Nuevo
Nuevo

Для всіх, хто намагається приготуванням, а не хоче мати справу з бардак на кулінарії!

Mensaje por JayneTwift »

Мені хочеться розповісти кулінарною драмою, що сталася з мене минулого тижня – уявіть собі!. Дочка вимовила бажання, аби я приготувала дещо особливе на великої події. Ваша героїня, безумовно, розпочала вишукувати рецепт у інтернеті і – уявіть!. Провела цілісних 1.5 години, і це ще щастя!, блукаючи від сайту у бік другий сайт! Деякі варіанти виявилися надто складні, декілька - зі справжніми екзотичними компонентами, ще кілька - із тоннами банерів. Але потім я мені спало на думку щодо цей ресурс й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - прекрасний рецепт! Ця знахідка став до безтями простим, що навіть юна дванадцятирічна юна кулінарка несподівано змогла молодій допомогти. І що ви думаєте? наш тандем створили дивовижний солодкий шедевр, що виявився справжнім успіхом дня народження. Вже сьогодні кожна мої вже заздрісні знайомі питають: "Де ти знайшла цей диво такий чудовий рецепт?"
Каталог рецептів
Responder